En deilig og "saftig" smørbrødkake. Smak til med worcestersaus og pepper. Dynk skivene med litt melk. Dekk de to underste skivene med blandingen og legg den øverste skiven oppå
Kle en kakeform (bruk kun ringen) med bakepapir og sett den på det fatet du skal servere kaken på. Dekk bunnen av kakeringen med loffskiver, skjær til skivene slik at de passer
Smørbrødkakermed fyll av sjømat er ein klassikar i det svenske kjøkkenet. Skal du gjere det fort og gale kan du til dømes bruke skagenrøre eller andre kjøpesalatar som fyll, men det artigaste er å lage sine eigne rører, med dine eigne favorittsmakar
Herlige porsjonspakker med nydelig innhold. Legg på fisk i biter, krydre med litt salt, dryss over hakket persille og dill -og skvis over litt sitronsaft
Thea synes det var VELDIG stas at det liksom var skattekister og at hun hadde vært med å laget dem, og hun spiste faktisk en god del av fisken (var værre med grønnsakene)
Det ville vært gøy å få være med å plukke disse en gang. Hjerteskjell blir ikke kalt havets multer uten grunn og de fleste som elsker sjømat vil være enig i at hjerteskjell smaker bedre enn blåskjell
I dag er det vanskeleg å finne oppskrifter på heimelagde syltelabbar og lettsalta, røykte svineknokar på nett – trass i at det aldri før har vore så mange matbloggarar, matprogram på TV og formidlarar av kokekunst
2 dl melk50 g margarin25 g gjær100 g sammalt hvete grov150 g hvetemel½ ts salt3 hakkede hardkokte egg2-300 g kokt skinke i biter1 liten strimlet purre150 g revet ost1 pose majonessalt/pepperBland alt det tørre, smelt margarin og ha i melk
Smørbrødkake. 10 stykkerLag lavkarbobrød i ei rund kakeform (bruk gjerne den ferdige miksen)Legg brødet i kjøleskapet et døgn, da blir det lettere å skjære i 3 deler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.