Kle en kakeform (bruk kun ringen) med bakepapir og sett den på det fatet du skal servere kaken på. Dekk bunnen av kakeringen med loffskiver, skjær til skivene slik at de passer
Del i to, bland fyllet og ha i mellom. 2 dl melk50 g margarin25 g gjær100 g sammalt hvete grov150 g hvetemel½ ts salt3 hakkede hardkokte egg2-300 g kokt skinke i biter1 liten strimlet purre150 g revet ost1 pose majonessalt/pepperBland alt det tørre, smelt margarin og ha i melk. Legg lokket på, dryss over litt ost og stek videre ved 225 grader i ca 15 minutter. 3 hakkede hardkokte egg. 2-300 g kokt skinke i biter
Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten eggog melk
Skrell eggeneog del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.