Urtepoteter til pølser
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer:
  • 10 poteter (er de små må du ha flere)
  • 4 ss olivenolje
  • 1 dl hakkede, friske urter (jeg bruker litt forskjellig, basilikum, oregano, persille, gressløk...)
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts salt
  • 1 pakke cherrytomater (12 -14 tomater)
  • 4 -6 pølser
  • ¤ Vask og del tomatene i 2 og legg dem ved siden av potetene.
  • ¤ Legg urteoljen i klatter over potetene.
  • ¤ Stek det hele på øverste rille i ovnen i 10 - 15 minutter (på 250 grader).
  • ¤ Del pølsene i to på langs og stek dem på begge sider i panna så de får en svak stekeskorpe.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.