En enkel og god hverdagsrett som du lager i en fei, men alikevel riktig så velsmakende. Selvfølgelig kan du gjøre denne enkle retten mere spennende med chili eller andre litt spacy krydder hvis du vil, det er bare å bruke fantasien
Denne klassiske franske retten er noe av det beste jeg vet, dette er fransk bondekost på sitt beste og det er noe jeg alltid spiser når vi er i Frankrike
Obligatorisk gryte når det går mot vinter og Elgen er i box. ca 4 stk1 kg grytekjøtt av elg1 løk1L viltkraft5-6 einebær3-4 ss tyttebær5 skiver brunost1 pk creme fraiche100g aspargesbønner100-200 g sopp ( skogsopp ol)saltpeppersmørMaizennaKutt elgkjøtt i terningerkrydre med salt og pepper og brune kjøttet og løk i smør
Mine kommentarer. Jeg vil ha eggene mine helt stekt, og da blir ofte omeletten min brent under. Som viste seg å være en helt vanlig omelett, bare at den ble stekt i stekeovnen
Jeg har alltid brukt mye epler i forskjellige matretter, men aldri i en gryterett tidligere. Jeg må innrømme at jeg var litt spent på resultatet, men det var helt uten grunn
Når jeg hører om kneipbrød tenker jeg at det er et kjipt og billig brød som ikke er særlig sunt. Dette brødet er derimot like sunt som annet grovbrød og ville fått fire skraverte ruter på grovhetsskalaen