Du kan lage samme kaken med lys el mørk kokesjokolade, men da er den ikke lenger lavkarbo. Legg bakepapir i bunnen av en springform og spray med formfett eller smør med smør
Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, ogmed denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Eksempler på dette kan være kokt gresskar eller søtpotet, squash og gulrot, bønner, banan, eple, nøttesmør, linfrø, chiafrø eller psyllium husk, olje, gresk yoghurt, kesam, ricotta, kremost, cottage cheese og lignende
D Topp med kanel ,sukrin og en klatt smør. med. Vent til det hele har smeltet og blitt skikkelig flytende før du tilsetter helmelken og mandelmelet og jbk
Og dersom du bytter ut kremfløtenmed soyafløte eller noe annet, så får du en melkefri variant. - Sett fyllet til kjøling- Når fyllet er ferdig avkjølt, så kan du smøre det oppå kaka med en slikkepott eller en kniv (jeg syns kniven ga et bedre resultat)- Smelt sjokoladen forsiktig (det brenner seg veldig fort hvis du ikke passer på) - og strø det over kaka med en skje
Den inneholder ikke noe sukker, ogdermed ingen karamell. Det er mer en deilig vaniljepudding, men den sukkerfrie pannekakesirupen gir en himmelsk “karamellpudding”-smak, så jeg kaller det karamellpudding endå
Dette er en italiensk dessert, som består av vaniljepudding med jordbærsaus og den smaker nydelig. Hell gelatinen i kokosmelk-blandingenog rør godt sammen, bruk visp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.