I sommerhar vi spist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Sjekk ut the happy baker. Jeg brukte to biter sjokolade fra 86% kako platen jeg også hadde liggende. Jeg brukte to biter sjokolade fra 86% kako platen jeg også hadde liggende
Den smaker mildt og nøttete og gir ikke den skarpe snerpen som jeg synes olivenolje lager i majones. Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen
Velg tykke koteletter og lag et snitt som en lomme langs midten av kjøttet. Spekeskinke og ost er en fin kombinasjon, men her har jeg valgt ost og spinat
Ingenting er som enkel, men god søndagsmiddag som passer seg selv. Nakkekoteletter i form med grønnsaker , Ovnstekte koteletter med red curry og Ovnstekte koteletter med middelhavsgrønnsaker
Osten vil boble og ose ut til en kremet saus, og som får kotelettene ekstra gyldne i ovnen. Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.