Jeg har brukt hjemmelaget kyllingkraft og bruk gjerne det dersom du hjemmelaget okse- eller kyllingkraft tilgjengelig, ellers bruk gjerne jacobs utvalgte okse- eller kyllingkraft
ikke å følge oppskrift når jeg lager løksuppe, det går mer på 'gefylen', men nå har jeg prøvd å skrive ned en versjon jeg liker veldig godt og som jeg synes passer perfekt til hverdag, helgekos eller når man skal ha gjester
Denne passer helt perfekt, nå om høsten, når det blir kaldt i luften og løken er på sitt beste. Franskløksuppe er en aldeles nydelig suppe, som varmer både kropp og sjel ♥
Se til løken underveis og snu litt på den, så den ikke blir brent. Hell på buljong. Ha krydderne i et tefilter (eller en gaspose), slå knute på og legg krydderne i suppen
-. -. -. -. F. r. a. n. s. k. l. ø. u. p. e. m. d. v. t. L. i. g. o. M. h. j. B. å. b. D. y. ,. J. f. G. P. æ. /. 4. 9. 0. 2. 3. 7. 1. 5. c. S. (. ). T. R. K. e l. d l
Jeg glemmer aldri mitt første møte med løksuppe, en litt grå, kald og regnfull dag i Paris i en mørk bakgaterestaurant med rutete duker på bordene, lys i flasker og et ujevnt gyngende gulv, men løksuppen var aldeles nydelig - et måltid jeg aldri glemmer
- Smør til steking. Jeg har hatt lyst påløksuppe i flere måneder nå, men fikk det for meg at det går jo ikke an å lage hvis du ikke har ildfaste skåler
Om du har det er det viktig å huske på at den ikke er holdbar i all evighet i åpnet tilstand. Dette er en fantastisk deilig løksuppe, passer utmerket til forrett - og kan lages delvis ferdig i god tid før gjestene kommer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.