Fylte grønnsaker med tomatbasert fyll gir skikkelig pizza-feeling. Det er jo nesten som pizza med grønnsaksbunn, og det er en fantastisk god kvardagsmiddag
Legg squash- og tomatskivene på lag av tørkerull slik at overflødig veske trekkes ut. Viktigst av alt er at retten er fantastisk god og det beste jeg har både laget og smakt på raw food-fronten
Det er med tomatbasert kjøttfyll, som tradisjonell pizza, og smakskombinasjonen med søtpoteta er magisk god ♥ Eit anna alternativ kan vere kvit pizza, som eg har posta oppskrift på HER - det skal eg prøve neste gang
) Det er tross alt kun sunne og rene råvarer - veldig ofte kylling og laks, svin og torsk eller karbonadedeig, grønnsaker og poteter, ris eller fulllkornspasta til middag
Deig (til topizzabunner). – Stor jafs –. Elt deigen godt og sett til heving et lunt sted i ca. Det er kanskje å skryte på seg, for pizza er vel ikke akkurat så avansert og luksuriøst
Den røde pestoen bruker du bare en teskje til å legge litt rundt på pizzaen. Deretter kutter du opp en håndfull fersk basilikum som du blander i tomatsausen i tillegg til både salt, pepper og oregano
Selve røren skal være klissete og litt rennende, og du skal bare smøre den utover med slikkepotten. Da var det endelig på tide å legge ut oppskriften for både pizzabunn og fyll, for jeg vet mange har siklet et par dager på denne
Ta gratengen ut av ovnen og strø over havregryn og næringsgjær - eller den toppingen du bruker. Du kan selfølgelig bytte kikerter med kokt pasta om du vil - her får man både lyse, glutenfri og fullkornsvarianter - eller kanskje du vil prøve deg på grønne erter, bønner, linser eller blomkål
Skal du servere til tre-fire personer, bør du doble eller triple den. Jeg valgte å lage hvit pizza og smurte den dermed med Creme Fraiche i stede for tomatpuré
Deretter har du på tomatsaus/ketchup, ønsket pizzafyll, ost og oreganokrydder. Fordel lomper utover et stekebrett med bakepapir (eller aluminiumsfolie hvis du er tom for bakepapir slik jeg var i dag)
Oppskrifter - Middag. Selv om vi bare var to mennesker, klarte vi utrolig nok å trykke i oss hele pizzaen, men jeg skal ærlig innrømme at vi var litt i overkant mette etterpå
De arrangerer blant annet mange forskjellige kurs (rawfood-, sjokolade- og vinkurs ). Ostene jeg brukte var Ingers blå, parmesan og hvit geitost med brennesle, men du kan bruke de du har
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.