Mannen hadde bursdag forrige dagen og da bestilte mellomsten gulrotkake. Han har egentlig "bestilt" gulrotkake i tre uker nå, men endelig fikk vi en anledning til å lage en
800 g torskefilet, uten skinn og bein1 rødløk1 brokkoli (kun toppene). 200 gr. babygulerøtter 2 røde paprika 3 ss solsikkeolje 3 dl grønnsakbuljong 1 sitron Grønn pesto Salt og pepper Kutt opp grønnsakene og legg de i en ildfastform
Dette ble en god kremet fiskesuppe med masse gode smaker. Man har lett for å tro at det er mye styr med fiskesupper, men det er det virkelig ikke i det hele tatt
I dag lagde min søster på 19 år kjøttkaker, med bittelitt hjelp av meg. Pappa har nemlig et prosjekt på gang, der han har foreslått at min søster lager en ny rett hver uke framover for å lære seg noen nye, norske (eller utenlandske) middagsretter