Yes. Nå mestrer jeg endelig kunsten å lage brownies. Jeg har prøvd uendelig mange oppskrifter og er så fornøyd med denne – enkel, god, myk i midten og en tynn crispy skorpe på toppen – naaam
Bløtkake er den typiske norske selskapskaken. Når jeg bodde i USA var det overraskende mange som hadde hørt om denne fantastiske norske kremkaken, det var faktisk flere som visste om bløtkake enn der var folk som visste at Norge ikke var hovudstaden i Sverige
Bollen er gjort litt sunnere, men er fremdeles alt en klassisk bolle skal være. Sommerferien er i gang for fult og nabolaget koker av barn som leker og løper mellom hjemmene
Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
Vi skal ha tapas i helgen og da smaker det veldig godt med klassisk sangria til. ) Sangria er en klassisk spansk drikk og inneholder som regel en kombinasjon av rødvin, rom og syrlige frukter
For i dag går jeg litt bort fra min inspirasjon litt lenger sør og gir dere min basisoppskrift på klassisk potetsalat, slik jeg har lagd den i flere år
Denne aïolioppskriften er det nærmeste man kommer en autentisk provensalsk oppskrift på aïoli. Dette er en sånn oppskrift man finner i flere kokebøker og nettsider med akkurat lik oppskrift – en skikkelig klassiker altså
Jeg fikk en forspørsel om en bløtkake oppskrift og selvfølgelig skal du få det Marianne. Når jeg skal lage bløtkake har jeg endel oppskrifter å velge mellom, så det kommer helt ann på anledningen og hvor god tid jeg har
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.