Lørdag og Edward og mammadag. I dag har vi storkost oss med baking og kos. Hadde litt frossen ost i fryseren og jeg har tøm fryseren prosjekt på gang, så da ble det ostebriks til lunch i dag
Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
Men kan fort bli det etter at jeg smakte dette fantastiske brødet fra Trines matblogg. På Trines matblogg finner du mange flere varianter av dette brødet i tillegg til mye annen god mat
I Norge har Polarbrød blitt mer og mer populære de siste årene. Følelsen av et mykt og fersk butikkkjøpt brød i ganen, har gjort mange av oss til tider avhengige
Disse brødene blir veldig saftige og inneholder mye nøtter, som tilfører mye smak. De er grove, men om du ønsker finere brød, kan du bytte ut noe eller alt av det sammalte melet med hvetemel
Heisann. -)I dag vil jeg dele med dere en oppskrift på kneippbrød. Opprinnelig ble kneippbrødet bakt med kun sammalt hvete og dette tenkte jeg at jeg måtte prøve
Jeg hadde aioli, tomat og basilikumspesto. Løk, tomat, oliven og deilige urter er gode alternativer. Tilsett soltørkettomater, eller oliven eller noe annet godt du liker
enn hjemmelagde frokostbrød. Rett fra ovnen og svupp ned i magan. De er helt supre å fryse ned også, selv om det ikke blir mye til overs etter en bakerunde
(Oppskriften er til 2 brød)5 dl lunkent vann5 ss olivenolje50 g gjærca 1 kg speltmel (eller hvetemel)2 ts havsalt3 finhakkede fedd hvitløk2 dl urter (f
Focacciabrød med hvitløk og rosmarinolje7 dl vann lunket eller kaldt½ pakke gjær (tørr eller fersk)1 ss sukker eller honning1 ts salt1 kg hvetemel1/2 dl olivenolje eller rapsoljeHjemmelaget hvitløk og rosmarinolje2 ss rosmarin tørket eller fersk3 fedd hvitløk1/2 dl olivenolje eller rapsoljeMaldonsalt eller havsalt Hvordan lages deigen
Grove rundstykker med sammalt mel, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø. Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn