For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler. mai og poste ut bilder av. Passpå under piskingen at skålen er helt ren, og at du ikke får i noe eggeplomme, det kan føre til store vanskeligheter for å få til riktig konsistens på marengsen
Når marengsen er blitt blank og stiv, former du en runding på ca. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Jeg bestemte meg for å prøve med appelsin curd, og tok utgangspunkt i en curd jeg hadde lagd før. Kaken falt i smak, men jeg synes curden hadde litt for sterk smak
Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær. Pavlova love. Dette er en sikker vinner på kakebordet og det beste er at den er ikke vanskelig å lage
Pavlova med vaniljekrem og friske bær …. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.