Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 15 Oppskrifter
Mine Favoritter
Sarah Bernard

Sarah Bernard

Sarah Bernard. av Lauget den 21. november 2012 i Dessert, Småkaker. Heisann. Velkommen til hjemmekokklauget. no - Hvis du alltid vil holde deg oppdatert anbefaler vi deg
Sarah Bernard.

Sarah Bernard.

I dag serverer jeg en konfektkake alle sikkler av bare de hører navnet.   Kaken Sara Bernard skal være oppkalt etter den anerkjente og meget vellykkede franske skuespilleren Sarah Bernhardt
Alternativ til baking og Raw food

Alternativ til baking og Raw food

Det er mange åpne muligheter for deg som vil bake med god samvittighet. Enten du ikke er så glad i å spise usunt, er på diett eller du rett og slett skal utforske smaken på sunnere bakst om det smaker det samme
Raw sjokoladekake

Raw sjokoladekake

Verdens beste pappa har feriet bursdag denne uken, og da måtte han jo gjøres stas på. ) Jeg laget en nyyydelig raw sjokoladekake som falt spesielt i smak hos lille Snuppelupp
Rå og sukkerfri sjokolade

Rå og sukkerfri sjokolade

Jeg var ingen sjokoladejente, men det var før jeg lagde hjemmelaget sjokolade. Selv om denne er sunnere enn vanlig sjokolade, vil ikke det si at du burde spise mange hver dag
Raw sjokoladegranola

Raw sjokoladegranola

For noen uker siden spiret og tørket jeg bokhvete som jeg oppbevarte på et glass inntil jeg endelig fikk tid å produsere litt hjemmelaget, rå sjokoladegranola
Rå carob-konfektboller

Rå carob-konfektboller

Raw food synes jeg er utrolig spennende å lage og veldig godt å spise. Kort fortalt dreier dette seg om vegansk mat som ikke er varmebehandlet

Raw carobkake med røde bær

Mine var 7 cm brede. Som den matjuniken av en sunnhetsguru jeg er så tok jeg selvfølgelig med meg et par fine ingredienser i kofferten da jeg reiste til køben
Raw sjokolade med mandelsmør

Raw sjokolade med mandelsmør

Skulle ønske jeg kunne skryte på meg at jeg har lagd mandelsmøret fra scratch, men jeg kjøpte dette fra Iherb
Raw karamellpops med sjokoladetrekk!

Raw karamellpops med sjokoladetrekk!

Når man lager mandelmelk sitter man igjen med en mandelmasse som heter mandelpulp. Denne pulpen kan brukes til alt mulig rart, men som oftest fryser jeg den ned til en senere anledning