Hjemmelaget eggelikør til hele familien. Eggelikør kan skille seg litt i kjøleskapet, det er helt normalt, men flasken bør vendes før man tar seg et glass
Hell over på flaske og legg i fryseren, det kan være lurt å ikke fylle flasken helt full i tilfelle eggelikøren fryser slik at den har plass til å ekspandere
Jeg elsker eggelikør. Siden forrige jul har jeg imidlertid kuttet alt av sukker og det er det mye av i vanlig eggelikør… Jeg prøvde derfor å bytte ut sukkeret med sukrinmelis og vaniljesukker med vaniljepulver i år – og ble kjempefornøyd med resultatet
Påske og jul er to ganger i året jeg merker økt besøk (veldig mye) på innleggene om eggelikør. Skal du lage eggelikør til påske i år, er det lurt å gjøre dette snart for den blir bedre jo lenger den står
søt, sterk og god eggelikør. Hjemmelaget eggelikør. og satt da igjen med ca 1 liter drikkeklar eggelikør. #eggelikør #oppskrift #hjemmelaget 5 dl fløte
Eggelikør holder i 4-6 uker i kjøleskapet. Julen nærmer seg sakte, men sikkert. Greit å vær tidlig ute med planleggingen når det er ting en ønsker å lage selv,
Kunsten å lage eggelikør er egentlig en veldig enkel sak. Eggelikør kommer egentlig fra Amazonas. Og dermed var eggelikøren oppfunnet under navnet „Advocaat“
Desserten er lettlaget og "voksen", og lages enkelt med hjemmelaget kirsebærkompott som serveres med vanilje- eller karamellis og rikelige mengder eggelikør
Lakris og eggelikør kan sløyfes hvis du ikke har dette,. Bland det tørre og ha i, deretter creme fraiche og eggelikør, til slutt lunken kaffe iblandet lakris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.