Nå er det jo tid for epler og det bugner av dem i haven, så hva passer vel bedre enn å lage en god eplekake, som du kan lage dagen før om du ønsker å den blir bare bedre av noen dager i kjøleskapet, mmmm
Denne kaken er utrolig saftig, og holder seg veldig bra i noen få dager. Denne kaken er perfekt å servere sammen med hjemmelaget is, som du finner oppskrift på HER
I helga har jeg bakt eplekake inspirert av kaka - verdenbeste. Eplekaka er av en gammel oppskrift fra Bestemor, som bare har fått litt mer gosaker i seg
Denbeste eplekaka lagar du fort og enkelt, det som tek lengst tid er eigentleg å brune smøret. Denne vart spesielt god, den er lett krydra, og i tillegg er den laga med bruna smør, slik eg tidlegare har gjort med mi plommekakeoppskrift
Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Hakk sjokoladen i småbiter, smelt smøret i en kasserolle, ta av varmen og tilsett den hakkede sjokoladen
Den kan også lages uten vaniljefyll, men hvorfor gjøre det når den er så mye bedre med. Tips er å presse vaniljekremen ut av pakken på samme måte som med majones, da er det enklere å fordele den utover uten at det blir slike store "klatter"
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt denbeste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.