Kalvebiffmed friske grønnsaker og aspargespoteter. Kalvekjøtt er, i likhet med feks. Stek biffene i god olivenolje, kalvebiffer trenger ikke være blodige
Smak til med salt og pepper. Husk at baconet er med på å salte stuingen. 1 kalvebiff 200 gram (flatbiff) - stekt etter ønske. Soppstuing med bacon og rødløk100 gram sopp -jeg hadde kantareller og traktkantareller50 gram bacon i terninger1/4 rødløk finhakket1 ss smør1 dl kremfløteStek sopp, bacon og løk
-) Jeg liker den medium rå. 1 kalvebiff ( flatbiff hadde jeg)salt og pepper, smør til steking3 poteter4 asparges2 sjampinjong1 liten neve tørkede traktkantareller1/2 rødløk1 dl fløteKutt poteter i skiver, stek dem i olje
Å så spennende det har vært å være med på Mitt Kjøkken Ruler. Da premieren gikk på TV, satt mannen min og jeg på Korsika og delte en pizza med knallgod hvitvin, mens vi leste opp oppmuntrende og flotte meldinger fra gode venner på Facebook
Til og med lavkarbolivet er lett å leve. Isbergsalat og agurk kuttet i biter, servert kaldt 1 rødløk 2 paprika 2 champinjong 1/2 pk sukkererter Dette woka jeg raskt i varm wok 2 små kalvebiffer skjært i tynne skiver. 2 små kalvebiffer skjært i tynne skiver
Til og med lavkarbolivet er lett å leve. Isbergsalat og agurk kuttet i biter, servert kaldt 1 rødløk 2 paprika 2 champinjong 1/2 pk sukkererter Dette woka jeg raskt i varm wok 2 små kalvebiffer skjært i tynne skiver. 2 små kalvebiffer skjært i tynne skiver
En bakt søtpotet med kanel og en kalvebiff, begge med kokosolje, pepper og koriander. ) De som har fulgt med vet sikkert at jeg tok en intoleransetest på nyåret og har kuttet ut mange matvarer i flere måneder, inkludert de fleste grønnsaker og frukt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.