Oppdaget denne oppskriften, og måtte lage med min egen vri. Enchiladas er noe jeg har savnet etter at vi kuttet ut toroposer (ja, veit det er Old el paso)
Har nettopp proppet oss med denne godsaken av en middag, fantastisk. Siden jeg brukte estragon i kjøttblandingen og sennepsvinaigrette på salaten - to ting jeg forbinder med Frankrike - sier jeg at middagen har en fransk vri
You need. 3-4 posjoner3 kyllingfileter250 g. risottoris med smak (Jeg brukte Superbra Økologisk Risotto, Tomat og basilikum, Meny)1 paprika3 stilker stangselleriKrydder til kyllingen (Chili, paprika, himalayasalt f
Og sånn kan det sjå ut når middagen er klar. Fersk laks, friske grønsaker og nudlar. Så godt, så enkelt. Denne oppskrifta er nok til to små og to store, og tar mindre enn 10 minutt å laga
Ca 2-3 voksne porsjoner. (Jeg og Fredrik er glad i mat. ). 400 gram karbonadedeig (karbonadedeig innholder mindre fett og færre kalorier per 100 gram sammenlignet med kjøttdeig)4 lefser (gjerne fullkornsvarianter, men denne gangen skuffa jeg selv også gitt