Akkurat nå bugner det av blåbær i skogen. Supersunne, søte og gode. Jeg plukker og fryser ned, slik at jeg kan ta opp ut over vinteren til dessert, kaker, muffins eller scones
Denne kaken er basert på oppskriften på Bountykonfekt jeg la ut for en tid tilbake. En nydelig kake, som gjerne kan lages noen dager før du skal servere den, og den kan fint fryses
Jeg pleier å kke kjøttkakene mine litt etter steking, da er jeg sikker på at de er stekt/kokt gjennom, og jeg får en så fin kraft til å lage saus med etterpå
Saftige gode muffins, med deilig smak av sitron. Helt uten mel og sukker. Nydelig sunn påskekos. Dette er en av 75 oppskrifter du kan finne i E-boken min
Dette er en lavkarbo-variant av den klassiske italienske kaken "Torta all'arancia". Originalen lages med hvetemel, men jeg har erstattet det med mandelmel
Et enkelt og godt tilbehør, som passer til det meste av kjøtt og fiskeretter… Supert alternativ til potetmos, sammen med pølser, eller til Shepherd’s pie
Å lage yoghurt selv er egentlig latterlig enkelt, og veldig veldig godt. Når du først har laget yoghurt en gang, tar du bare vare på litt, og er klar for en ny runde, og en ny, og en ny
Nydelige myke, luftige boller med deilig smak av kardemomme. Jeg trodde ikke det var mulig å få spise disse herlighetene i en variant uten mel, men disse var minst like gode som "vanlige" boller