Laksen blandes i pannen sammen med Permigiano Reggiano , ferskmalt svart pepper og hakket dill. Spar ett glass med det kokende pastavannet for å lettere kunne blandet pastaen og ingrediensene
legg pastaen i en dyp bolle og hell over fløtesausenmedlaksen. Saus. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
♦ Når laksen er ferdigtrekt kremer du sausenmed creme fraiche og smaker til medsoyasausog evt. Soyasaus kan sløyfes, men gir en utrulig god smak på suppa
smak til med salt og pepper. smelt smør i en kasserolle og tilsett finhakket løk. smør en ildfast form å legg i filetene, viss du vill kan du kryddre med sitronpepper
Da var det tirsdag og på tide med litt fisk. De kan være i ovnen samtidig med poteten. Lag en saus ved å vispe melk, egg, potetmel og urter/krydder i en kjele
Nydelig einerøktlaksmed en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dill og vårløk. Legg i lave dessertglass og pynt med en skive røket laks, litt dill og gjerne litt sort rogn
Kremfløten gir en nydelig saus som,spinaten smaker nydelig sammen medlaksog ris. Kok opp vann med litt salt, ha i spinaten og vent til den faller sammen
Rør inn sitronsaften, hakket persille og smak til med pepper. 100 g røktlaks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røktlaks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.