OVNSBAKT MAKRELLMED GRØNNSAKER, TOMATSAUS OG POTETER. Server med kokte poteter. Har du lyst på makrell til middag kan du teste denne ovnsbakte retten her
er kjempegod sommermat, og denne varianten serveres med en raffinert fløtesaus med sitron og kapers. periode i vår, og har derfor ikke tatt bilde av denne utmerkede makrellretten,
Bland alt sammen, sett det i kjøleskapet og la det stå minst ett døgn før du spiser det, deilig med ekte majones til, om du vil kan du godt hakke en tomat og blande inn også
Då er det tid for å servere nygrilla makrell – med tilbehør. Med litt flaks skjer det om lag samstundes som nypotetene kan plukkast og sommarkålen er på sitt beste
Legg fisken med skinnsiden ned i en ildfast form. Rens hvitløkene og hakk dem i food processor med persille og sitronsaft, tilsett smøret og kjør til en luftig krem
Grillet makrellmed fennikel er smaken av sommer. Laks eller ørret i form med asiatisk vri. Jeg synes makrellen er aller best når den grilles eller stekes og med dette friske tilbehøret blir det en middagssuksess
Kirsebærtomater, paprika, løk og hvitløk i en bakk med olivenolje griller du sammen medmakrellen. Den har et smakfullt kjøtt som mange andre fisker mangler, kanskje litt «slaskete» i konsistensen når fersk, men med riktig tilberedning blir den deilig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.