Her får du oppskriften på min hjemmelagde rømmedressing. Den smaker kjempe godt og kan brukes som tilbehør til pizza, kylling, fisk, grillmat, salater og mye mer
Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt. Her brukte jeg sausen fra gårdagens ribbe, noe som smakte helt himmelsk
Pisk eggehvitene til stivt, hvitt skum. Tilsett sukkeret litt og litt og pisk videre til tykk marengs. Ha Ritzkjeks i food processor og kjør på full hastighet til grovkornete smuler
Ja, det var navnet på oppskriften jeg fant på aperitif. no i dag. Jeg har aldri laget løksuppe før, annet enn fra Toro-pose, men kanskje var det filmen forleden som ga meg tilstrekkelig virkelyst
Beklager lite blogging i det siste, studiene får førsteprioritet for tiden. Da jeg allikevel fikk 10 minutter til overs i dag, bestemte jeg meg for å blogge