Når man først er i Procvence spiser man and i en eller annen form, særlig andeconfitt som nesten alltid står på menyen hos de fleste restauanter, men andebryst står også ofte på menyen og da med et godt smakfullt tilberedt tilbehør og velsmakende saus
I kveld har jeg laget stektandebrystmed gulrotpurè, saltbakte poteter, og krydret plommesaus. Siden det er mye smak i andebrystetog sausen, så er tilbehøret balansert til så det ikke blir alt for mye smaker som overdøver andebrystet
Skyll og skjær opp potetene i tynne skiver, (la skallet være på) legg skivene på et stekebrett med bakepapir (unngå å legg potetskivene oppå hverandre) deretter pensler du dem med olje
Hell av vannet, ha jordskokkene i en kjele og hell på med melk, så det så vidt dekker. Kok jordskokkene møre i melken før de kjøres til suppe i en foodprosessor eller med en stavmixer
Lammelår, Lammecarrè, Fårikål, Lammegryte, og ikke minst Lammebiff. . Høsten = Lam. Dersom du vil prøve å lage denne retten, kan du bruke noe av mine erfaringer i denne oppskriften
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt i frysedisken eller ferskvaredisken
Med brokkolipuré ogsprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Server med hjemmelaget potetmos, rødvinssaus og aspargesbønner som er stekt i andefettet. Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Sammen med en valgfri fiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingen til det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.