Sammenlignet medrosabloggerneog de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Skrelt og kuttet dette i små skiver/biter og hadde det i en stekepanne med olivenolje. Da var det kanskje på tide med noe som ikke inneholdt hvitløk denne uken
Serverer med ris, bulgur, quinoa eller sprø ovnsbakte poteter. Svinefilet hoisin er et snaddermåltid hvor den intense og smakfulle hoisin-sausen spiller en avgjørende rolle
Dermed kan man åpne opp en lomme i brødet, som man kan legge kjøtt og grønnsaker i. Her kan du selvfølgelig bruke ferdige pakker medstrimlet svinekjøtt, men jeg foretrekker ytrefilet, som jeg selv skjærer i strimler
Brun margarin i en stekepanne og stek strimlet svinekjøtt slik at kjøttet blir gyllent. Tilsett grønnsaksbuljong og créme fraiche og smak til med muskat og salt
Kan serveres varm eller kald til fisk og grønnsaker. Denne japanske teriyakisausen lager man selv. Lag denne gode teriyakisausen ved å blande sammen ingrediensene i en liten kjele og la den småputre i 5 minutter
Ha i sennep, og spe med fløte, vann og ha i buljongterningen, og eventuelt hvitløk om du ønsker det. og litt hvitløk hvis du vil ha detSmelt smøret i en kasserolle, legg i løken og la den surre på svak varme uten å bli brun
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.