Tenkte jeg skulle legge ut oppskrift på den ostekaka jeg snakket om i ett tidligere innlegg. Snublet over den på nettet engang i tiden, og etter en del prøvelaging og regulering synes jeg at den har blitt veldig god
lørdag 4. juni 2011. Innbakt kjøttbrød, eller Kjøttpudding Wellington Style. Bloggen Kjøkkentjeneste, et ganske nytt bloggebekjentskap for meg, har masse gode oppskrifter
J har lenge hintet om at det hadde vært godt med fylte pannekaker til middag eller kvelds en dag. Dette er ikke noe jeg har laget mange ganger tidligere, men i helgen bestemte jeg meg for å prøve
Dett er min aller første hjemmelagde kjøttpudding, jeg har aldri laget det før. Jeg brukte de samme ingrediensene som i matprat sin oppskrift, også tilsatte jeg egne ingredienser til kjøttpuddingen
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Først må jeg bare få si tusen takk for alle gode tilbakemeldinger i det siste. ) Det hadde jo selvsagt ikke vært noen blogg uten dere lesere og deres tilbakemeldinger
Hei. Håper dere har hatt en flott jul så langt. Nå står romjulen for tur. Jeg er smålei av den tradisjonelle julematen, så jeg disket opp med tapas for to
Parmesan denne gangenEN GAMMEL KJENNINGFyll i butterdeigsputer kan være8-10 tørkede tomater legges i olje i ca 2-3 tFinhakkes sammen med ca 2 fedd hvitløk, litt sjalottløk og masse revet jarlsbergost, smak til med sitronsaft