Marinade. Raps-og olivenolje3 fedd hvitløk1ts havsalt2ts chilli og limekrydder (evt. 1 finhakket fersk chilli uten frø)1/2 presset sitron2ts pepperLegg ytrefileeten i marinaden og sett den i kjøleskapet minst 2 timer
Vi skal møtes om en uke for å lage mat, mine matglade venner og jeg. Innen jeg hadde bestemt meg, hadde polet stengt, og jeg innså at sjansene mine til å få tak i pastis begynte å bli ganske små
En enkel og nydelig gryte rik på smak av gode råvarer, deilige kantareller og noen andre små sopp som jeg ikke vet navnet på, og en frisk litt syrlig smak av tyttebær
Kolakaker har vært tradisjon i min familie så lenge jeg kan huske, og det må bakes til hver jul. De har ingenting med brusen Cola å gjøre, men kola betyr karamell på svensk
Igjen nærmer det seg den store norske fest dag nr. 1, nemlig vår nasjonaldag den 17. mai. Nesten alt som kan krype og gå er ute og feirer fra tidlig om morgenen til sent på ettermiddagen
Det finnes mange måter å tilberede poteter på. Hasselbakte poteter lærte jeg å lage da jeg gikk på hotell og næringsmiddelfag (kokkeskole) i året 95/96
Jeg er stadig på jakt etter nye lettvinte og smakfulle oppskrifter på fiskeretter. Denne gang falt blikket på salma med creme fraish og mango chutney, en kombinasjon jeg aldri har prøvd før