FORRETT

  • 8 Oppskrifter
Bruschetta.

Bruschetta.

Denne retten kan du bruke til forrett,lunch eller til tapas bordet. Da er det klart for lunch her i heimen
Bruscetta med fiken og parmaskinke

Bruscetta med fiken og parmaskinke

En forrett som smaker himmelsk. Og den er superenkel å lage. Her kan man lage så mange man ønsker. Man ta et godt stykke brød, gjerne landbrød, og pensler det inn med en olivenolje som er blandet med fersk presset hvitløk
Aspargesterte

Aspargesterte

Stressa for 17. mai. Det enkleste er ofte mange småretter som kan lages på forhånd og enkelt dobles opp dersom ubudne gjester trenger seg på i god norsk folkefest stil
Sataykylling med peanøttsaus

Sataykylling med peanøttsaus

Min kjære venninne Camilla har akkurat feiret at det er lenge igjen til hun blir 30 år - skikkelig jentefest med masse tapas
Deilige småretter på sommer terrassen

Deilige småretter på sommer terrassen

Bruschetta er nydelig som forrett, men om du lager det og har det sammen med flere småretter, så er et godt råd og ha tomatblandingen for seg, slik at gjestene selv kan legge på brødet