Dinosaur Kake
Kakepiken
Kakepiken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • Sacher bunn
  • 100 g 70% sjokolade
  • 2 dl soyaolje
  • 400 g sukker
  • 2 vaniljestenger 12 økologiske egg
  • 200 g hvetemel
  • 60 g kakaopulver
  • 20 g bakepulver
  • 1 ss salt
  • 2 ss smør (til kakeringene)
  •  
  • Sjokolademousse
  • 120 g (6 stk) eggeplommer, økologiske
  • 50 g sukker
  • 6 dl + 4 ss kremfløte
  • 300 g sjokolade 64%
  • 2 vaniljestenger 1 ts salt
  •  
  • Frosting
  • 240 g romtemperert smør
  • 240 g romtemperert Melange
  • 3 ts vaniljeekstrakt
  • 1100 g melis
  • 6-8 ss h-melk
  • Wilton icingfarge mosegrønn
  •  
  • Kropp
  • 150 g grønn kokosmasse
  • 20 grønne banangodteri (hode og klør) (Fant disse i sverige, ikke noe must)
  •  
  • Øyne og rygg
  • Sjokolade 70 %
  • 100 g dark green candy melts
  • 25 g hvit sjokolade 35%

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.