Denne lille ovnen har fasinert meg fra ung alder, det somkom ut av den smakte himmelsk, men jeg skal ikke skyve det under en stol at den åpne flammen også spilte en rolle
Lam Kleftiko stammer fraenlegendeom soldater i fjellene på Kreta. I blant stjal de et lam eller en geit fraen av gårdene i nærheten, grov et hull i bakken og tente bål
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
” slik lyder standard spørsmålet fra veldig mange både når vi er på demo i butikk og på kurs. Denneretten gir nok smak på grunn av andre krydder, så kan man ha i chilipulver til de som ønsker og servere i en separate bolle
Sammenlignet med rosabloggerne og de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Kraften kan fryses frem til du skal bruke den til alt fra supper til sauser eller gryteretter. Høns var noe av det beste jeg visste somliten, men i mitt hode var dette dyr mat
Rør inn vin, tomatenefraboksensammen med salvie. Ingredienser. Varm olivenoljen i en stor stekepanne. Tilsett deretter svinekjøttdeig, og stek til den er jevnt brunet
Og når det kjem til dessertar, stolar eg på franskmenn tvers gjennom. Til og med franskmennene kunne ikkje finna ein betre måte å beskriva desserten på enn å berre kalla han perfekt
Renskjær svinefilet, og kutt den i strimler. Legg strimlene i en plastpose. Bland soyasaus, olje, karri og honning til en marinade, og hell det over kjøttet
Som mange skjønner er wok favoritten her hjemme, i alle varianter. blomkål. Denne er enkel og god. De oppdelte grønnsakene fordeles over og det hele stekes under konstant omrøring
Pitabrød kommerfra, og er mye brukt i, det tyrkiske kjøkken og ellers i middelshavsregionen. Pitabrød kan du selvfølgelig også lage selv, en fin oppskrift fra Bjørn Vidar finner du her
Dennekommerfra de flinke folkene på Cultures for Health der jeg tidligere har skaffet meg både kefirkorn, kombucha mødre, yoghurt kulturer, surdeigsstarter og utstyr til hjemmelaget oster
Her finnes også svar på de fleste ølrelaterte spørsmål – alt fra hvordan enkommer i gang med hjemmebrygging til hvordan en behandler gjærkulturen på beste måte
Vaske grønnkålen godt og riv av passelige blad frastilkene. Dette er en ganske åpen rett som man kan tilsette det meste, men jeg synes disse ingrediensene var en deilig kombinasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.