Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Server med hjemmelaget potetmos, rødvinssaus og aspargesbønner som er stekt i andefettet
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Noen minutter før servering skal du smake til sausen med enten mer appelsinsaus eller mer hvit balsamicoeddik
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Hvorfor ikke prøve det samme medandebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
Ha portvin og rødvin i en kjele og la det koke inn til et par desiliter væske. Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett
Du vil kanskje også likeAndebrystmedrødvins- og appelsinglaze og duck skin crumbleEntrecote med bulgur og fetakremBlekksprut med linserFra Raw Food til Roar FoodVietnamesisk nudelsuppeHellstrøms pepperbiff fra Masterchef
Server andebrystene sammen med rotmos, poteter, rosenkål og rødkål og ha portvinsaus over til slutt. Og tro det eller ei, jammen fant jeg to flotte andebryst fra Gårdsand, som jeg faktisk fikk tak i på tilbud
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.