Hvit bacalaosmaker like godt til fest, som til hverdags. Bland godt, og hell alt i ei ildfast form. Husk bare å vanne ut klippfisken dagen før den skal brukes
Å lagebacalao i leirgryte er en fin måte å tilberede denne retten på. Dessuten er det smart å lage og smake til den tomatbasertesausen med løk og diverse på forhånd
Bacalao er en deilig fiskerett bestående av torsk i en tomatbasertsaus. Tilsett grønnsakene i gryta og fres til løken blir blank og det reduseres noe (ca
Baccalao i Monte, MadeiraHadde et par fine levada-turer på Madeira (langs de langevannkanalene i fjellene) – begge turene endte opp med et måltid på nærmeste mulighet – og dalangt utenfor urbane områder – og begge ganger ble det bacalao
Å grille Bacalao er ingen kunst, men retten får allikevel noe kunstnerisk over seg. Servert med et kjølig glass riesling fra Østerrike ble dette faktisk veldig godt
Norsk Bacalao er gjerne potet, løk og klippfisk i en gryte med tomatsaus og olivenolje. Etter at jeg begynte å ovnsbake klippfisk syns jeg det er det beste, så harlaget en annen vri på retten som er ovnsbakt, men med alle de samme ingrediensene og litt til
Bacalao er kjempegodt. Ha i resten av ingrediensene og la det småkoke på middelshøy varme. På Sicilia hvor min mannhar vokst opp er dette en vanligjulemiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.