Men denne gang var det torskefilet jeg hadde tatt opp av frysen, så da måtte det bli fiskesuppe. I dag har jeg lyst å dele oppskrift på en fiskesuppe som jeg laget her om dagen
Jeg pleier å smake til suppen med litt salt og pepper allerede før jeg har fisken i. Fjern skinn og bein fra fisken om nødvendig, skjær den opp i passe store stykker og strø over litt salt
Jeg starter altså denne bloggenmed en fiskesuppe. Jeg har laget veldig mange fiskesupper i mitt liv. Fristende grønnfarge som lyste sunnhet, med deilige stykker av fisk, rekerog grønnsaker
Moses sammen med litt smør og pepper med stavmikser. Hell det over torskenog la den trekke i ca. Smelt smør, tilsett soyasaus, tomat, sjalottløk, gressløk ogreker
I går startet jeg med denne deilgie fiskesuppa som jeg tror både store og små ville likt. Da er vi i gang med prosjekt "suppeuke" her hjemme - hvor min plan er å teste ut flere ulike supper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.