Sukkerfri pannacotta med blåbærsaus. 17. 07. 2015 kl. 20. 25 i. Dessert. 3 kommentarer. God kveld kjære lesere. ♥. Sommerdagene fyker av gårde, og en ny reise står for tur
Et fortryllende navn på en aldeles fortryllende dessert. Lett og luftig - smelter i munnen. De av dere som har lest boken "Reisen hjem" av Lori Lansens vet hva jeg snakker om
Denne lager du fort og greit før gjestene kommer og lar stå i ovnen når dere spiser hovedrett. Da har dere rykende fersk og varm eplepai til dessert, som passer perfekt med en klatt vaniljeis
Høsten er her og de norske eplene er i butikken. Syrlige og perfekte til bakst. Det var Ellen som laget denne på søndag da jeg slappet av på sofaen, men siden den var så god så deler jeg oppskriften med dere
Og når desserten er så enkel og god som denne, spis gjerne dessert resten av ukedagene også. Ikke bare smaker denne eplefristelsen aldeles nydelig, forberedelsene gjør du unna på knappe 10 minutter
Vichyssoise er en av mine favorittsupper. Den er utrolig fin å ha til forrett. Anbefaler at den ikke står så lenge før den blir servert pga at hovedingrediensen er potet, og potet som står en stund smaker bare ikke like godt som nytilberedt
Dette er en deilig, sunn og mettende suppe som passer like godt som en frisk og vårlig forrett, som en varmende hovedrett når mørket og kulden sniker seg på
Jeg fikk kokebok til jul. Da ble giveren sammen med felles venner invitert på middag. Både forretten og hovedretten kommer fra boken «Maten & kjærligheten» (Jacobsen 2010)
av Gøril Wiker, en kokebok jeg aldri blir lei av å lese. Løvtynne skiver av tørket kjøtt,. servert med Radicchio Rosso salat med dressing av olje, eple og sitron og ristede pinjekjerner
Miks salat med Parmaskinke. Vend en mix salat i litt god olivenolje, salt og pepper og dander pent. Legg 2 skiver parma per person ( bildet viser en share plate til 2 personer)
Så var en fantastisk helg over og mange har nok kost seg i finværet. Noe jeg også har gjort, så da jeg skulle komponere en ny suppe-oppskrift i går, så fikk den naturlignok navnet solskinnsuppe
Synest du også det høres teit ut. Massert brokkoli. Jeg leste om dette fenomenet i all verdens raw food litteratur, men bare navnet gjorde at jeg lenge vegret meg for å teste det ut
Lekker farge og aldeles nydelig på smak og så lett og rask å lage, vi hadde den til middag med et godt sprøtt brød til, men denne kan utmerket godt serveres til gjester som en forrett