Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den. Kylling. Jeg startet med å steke grønnsakene i panna med smør og olje
Vi skulle på juletrefest med minstemann og da ble det enkelt. Ja jeg må innrømme at jeg tyr til snarveier og burde ikke kjøpe med meg ferdigsauser i tilfelle rottefelle
Innbaktkyllingmed sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Dypp kyllingen i røra, før du har de i kjelen med varm soyaolje
Sprø grønnsaker og mørt kyllingkjøtt servert med nudler. Maizena melet gir kyllingkjøttet en myk skorpe og gjør at kjøttet ikke blir tørt under steking
Her er oppkriften på en god, smakfull og spicy wok toppet med crunchy, salte peanutter. Stek svinekjøttstrimlene i en wokpanne med litt olje og salt og pepper på høy varme veldig kort så de blir gyldne utenpå og saftige inni
I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
Skjær kyllingkjøttet og grønnsakene i strimlerRist cashewnøttene i en tørr panne - sett til sideKok ris etter anvisning på pakkenStek kyllingen og grønnsaker på høy varme i litt olje - ikke ta for mye av gangenNår alt er stekt tilsettes woksausen
Tørk kyllingenmed husholdningspapir. Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Smak til med teryakisaus og chilisaus. 1 stor eller to små stekte kyllingfileter. Ha i litt olje og la den bli varm, hell i grønnsakene og rør hele tiden i ca 7-8 minutter, etter halve tiden tilsetter du kylling og pølse i små biter
Er også deilig tilbehør til for eksempel grillet kylling eller stekt sei. Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.