Jeg tok medsataymarinade (etter Stiansens oppskrift) som vi stekte kyllingen i, og serverte medpeanøttsaus (også etter Stiansen), og for å si det sånn - det er nok ikke siste gang jeg lager sataykylling
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Tilsett brokkoli i mindre buketter, gulrøtter i mindre stenger og en frossenpose med wokmiks. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne
Satay kan selvfølgelig brukes til mye mer enn bare kylling, men ettersom jeg kommer med en oppskrift med svin og en med oksekjøtt senere i uka, passer det godt medkylling her
Server med ris, en god salat og hell litt Sataysaus over kyllingen før servering. Ett par biter med lime som du presser over kyllingen setter en ekstra spiss på smaken
-) Marinerte hennes kyllingmed Santa Marias Glaze-saus, som jeg har fått til uttesting. Tok en liten kikk i kokebøkene, og fant oppskrifter på et par asiatiske sauser som passet bra til kylling og sprø grønnsaker
Min kjære venninne Renate delte oppskriften på denne sausen med meg. Mens sausen tykner steker jeg kyllingfile't i halvtørr panne (bruker svært lite olje)
Legg kyllingen i en ildfast form, og smør både kyllingen og formen med litt olje. Bland sammen peanøttsmør, olje, salt og basilikum og smør over kyllingfileten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.