- Silje Bjørnstad - . 1 stk kyllingfilet1/3 rødløk1/3 rød paprika1/4 squash1-2 hvitløksfedd2 ss soyasausolje til å steke i . Sausen er enkelt og greit 2 ss soyasaus + 1-2 fedd hvitløk (avhengig av hvor glad man er i hvitløk. ) Bland sammen soyasaus og presset hvitløk oppi resten av woken, bland godt og la alt stå å varme seg i 5-6 minutter slik at smakene virkelig får satt seg. 1-2 hvitløksfedd
Ikke bare er denne pizzaen mager og kalorifattig, den er i tillegg kjempesunn og full av grønnsaker. Om du bruker samme pizzafyll som meg og deler den ferdige pizzaen i fire, så gir en bit cirka 130 - 150 kcal. 2-3 ss kesam. Kok blomkålen i mikro på full effekt i 6-7 minutter slik at den blir kokt. Stek bunnen i ovn på 210 grader i cirka 20-30 minutter. Totalt gir hele pizzaen ca 515 - 565 kcal, som er godt innenfor hva Vektklubb regner som en middagsporsjon. 2-3 ss kesam
2-3 ss nøytral vegetabilsk olje. 1-2 ss vårløk, finsnittet eller frisk koriander med stilk, grovhakket. Skjær kyllingfiletene i strimler, ha de i en stor bolle, tilsett soyasausene og la de marinere i 10-20 minutter. 2-3 ss nøytral vegetabilsk olje. 1-2 ss vårløk, finsnittet eller frisk koriander med stilk, grovhakket
Sitrongress er stjernen her og det er den som får hele kyllingwoken til dufte helt fantastisk. Ha gjerne i litt mer vann dersom du ønsker mer saus i kyllingwoken
Nå har det vært to travle dager med en del møter, deriblant X-life og Cappelen Damm – men, det er heldigvis veldig hyggelige, givende møter som etterlater en del motivasjon, så det er bare å jobbe videre med innspill og idéer
Skjær kyllingen og grønnsakene i strimler - finhakk ingefær, chili og hvitløk. Ha kyllingen i en bolle og tilsett litt olje, soyasaus, ingefær, chili og hvitløk - rør godt om
Rolf-Ørjan Høgset til boka Sunnere & sterkere. Kriweb startet som en anonym og liten blogg for å ta til motmæle når det gjaldt doping og styrketrening for jenter, og har nå vokst til å bli en av Norges største trenings- og kostholdsblogger
og dryss dette over kyllingwoken før servering. Stek ca 300 g strimlet kyllingkjøtt i 2-3 minutter. Kok 1/2 pk nudler i det kokende vannet i ca 4-5 minutter. Wok grønnsakene i 3-4 minutter i samme wok/stekepanne som du stekte kyllingen i. 1/2 pk nudler i det kokende vannet i ca 4-5 minutter
Ved å justere hvilke ingredienser man benytter seg av i sausen er det fint mulig å få en veldig sunn og fortsatt smakfull wok-rett uten altfor mye salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.