Jeg har fått dilla på Ikes Vietnamese chiken wings og siden vi ikke repeterer måltidene våre på lenge, gjorde jeg en liten vri og brukte ribbe og endret litt på oppskriftenStekte ribbenpå Hellströms vis, som jeg faktisk lærte av min far for lenge siden
I dag har jeg kost meg med en deilig rygg- og nakkemassasje på Massasjekompaniet, jeg var så heldig å vinne en time via en konkurranse på Facebook ~ heldige meg
Den enkleste måten er å gjøre det på DENNE måten De på bilde over er det litt mer jobb med og er frosneDu koker poteter og og hakker de opp i biter og blander de med revet ost og litt fløte til du får en fast potetmos konsistens har de noen former og baker de eller putter de i fryseren til en annen gang slik som disse over
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Nyt denne fantastiske gode retten med et godt brød - at noe så enkelt skal være så godt
Hele pannen settes bare på bordet slik at gjestene kan forsyne seg selv. Legg det så til side til avkjølingSett langpannen på kokeplaten igjen på lav til medium varme
Kyllingsuppe sto på menyen Idag, og da falt valget på å snekre sammen ting jeg hadde kjøleskapet. Suppen er på ingen måte sterk, så vil du ha en sterk suppe tilsetter du en chilli til
Pass på at det ikke er noen bein i fisken og ha i en foodprosessor eller en kjøttkvern. Stek løk på middels varme i smør til den blir myk, men ikke brun
Denne gangen var det fokus påasiatisk mat og vi lagde asiatiske tapas. Undervisning kan være ganske så gøy, og når man får en gjeng med ivrige damer på matkurs, blir det både god stemning og bra mat
Så smurte jeg marinaden påribbeskivene. Mens dette gjorde seg ferdig begynte jeg på salaten. Denne uka ville jeg gjerne skrive et bonus søndag innlegg om hvordan man steker ribbe, så jeg ville finne noe å lage til middag også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.