Bland resten av ingrediensene i smäten og tilsett smör/choklad – blandingen. Bland godt sammen. Når alt er godt blandet så heller du i vaniljpulveret og blander alt ordentlig
fersk koriander. fersk koriander. 5 ts Thai Red Curry paste. La dette småkoke i ca 5 minutter, tilsett da aspargesbønner og noen blader finhakket koriander. 5 ts Thai Red Curry paste
Thailandsk fiskesaus. Med andre ord er vinteren her, og jeg kjenner at jeg er dritlei den allerede. Til thai curry med reker, mango og søtpotet trenger du
Season chicken with salt and pepper, to taste. Add garlic, bell pepper and onion. Stir in chicken broth and coconut milk, scraping any browned bits from the bottom of the pot
Om du ikke har noen av de andre grønnsakene eller krydder, blir det nok sikkert bra uansett. Men vet du hvor utrolig enkel Thai “Red Curry” kylling er å lage
Gjør seg godt etter både ribbe og pinnekjøtt, lutefisk og mange andre godbiter. dill, persille, koriander, basilikum eller hva du måtte ha, fersk eller tørket
Det thailandske kjøkken er smaker som jeg alltid har hatt sansen for. Jeg var ekstra spent på Stian sin reaksjon- denne mandags ettermiddagen vi satt sultne til bords foran rykende varme og velduftende kjeler
GA_googleAddAttr("Tag", "pork-knuckle-in-beer-and-apple-juice"). GA_googleAddAttr("Tag", "pork"). One of the obvious food trends we see more of here in Norway presently is the idea of going back to the traditional ways regarding both dishes, techniques and ingredients
Ingredienser2 ss proteinpulver(sjololade)5 sa havregryn2 ss kokosstrø1 ss raw cocao2 ss agave sirup/raw honey2 ss naturlig peanøttsmør1-2 ss cocosa Fremgangsmåtemix alle ingrediensene og rull de ut som kuler, så sett de kjøleskapet til de skal nytes
korianderstilker. Ta frem krydderet som kanelstangen, fennikelfrøene, chili, korianderfrø, muskatnøtt og stek i tørr panne til det begynner å lukte nydelig
Tilsett fersk koriander eller thai basin. koriander. 1 bolle lavkarbo granola med mandelmelk. Thai red curry med kylling – 2 pers. 1 ss koriander, frø el. 1 ss koriander, frø el
dag med thailandskmat i heimen, og nyter å lage maten og nyte de nye smakene. Red curry er en tradisjonell rett i thailand som lages ved at kokosmelk tilsettes red curry paste, i tillegg til mange andrethailandske grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.