Panacotta med bringebær og vanilje. (to porsjoner)2 dl kremfløte2 gelatinblader1 ss sukrin1/2 ts vaniljepulver (heleskost)4 ss blandede bringebær1 ss sukrinHa litt frosne bringebær i to små kopper
Panacotta med lime med følge av marinerte jordbær. Her kommer oppskrift på gårsdagens dessert. Kjempegod dessert som helt klart vil bli laget iløpet av sommeren igjen
Deretter tar du frem serveringsglassene med den nå stive geleen og fyller opp med panacottablandingen i hvert enkelt glass , før du igjen setter de i kjøleskapet slik at panacottaen stivner
Tillsett nå bitter med ferske jordbær, pasjonfrukt, og valnøtter. God kveld, kjære lesere. Håper deres helg har vært helt fantastisk med masse solskinn og latter
Avkjøl på bakepapir, knus lett og strø over den ferdige panacottaen før servering. De bruker ca 4-5 timer på å sette seg, men som jeg har sagt mange ganger tidligere – panacotta skal ikke være fast
Vertskapets egenkomponerte panacotta. Jada, vi lever. 12. 01. 2014. Grunnet stort arbeidspress på bloggansvarlig har det vært så som så med skriblerier her inne
Jeg hadde nemlig ikke rømme, ikke panacotta og ei heller sitronessens eller lemoncurd. Denne kaken har jeg laget selv,etter å ha slått sammen litt ulike oppskrifter på sitronkake på nett
Det er ikke ofte vi har dessert, men jeg elsker pannacotta. Kanskje fordi at den kan varieres på så mange måter, kan lages ganske mager eller av kremfløte, og siden denne her skal servers til gjester, lages det en ekstra god pannacotta med masse godsaker i
Vaniljekesam er en utrolig god råvare og er veldig anvendelig til mange ting. Den er nydelig som tilbehør til bær og egner seg veldig godt til desserter og til kaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.