Hakk opp løk, hvitløk og chilli som du har i gryta med kjøttdeigen. 1 chilli. 1 toppet ts chilli pulver. Det har jeg aldri smakt før, så det måtte jeg prøve
En kjempegod og litt annerledes versjon av den klassiske britiske retten cottage pie. Denne er ganske mild, så man kan med fordel tilsette mer chili, men man må kanskje se det an hvis den skal serveres til barn (skjønt jeg har en toåring som elsker mat med futt i)
For en del år siden fant jeg en oppskrift på chilli laks som var helt fantastisk god, men den oppskriften finner jeg ikke lenger, men hukommelses mat er jo nesten mer spennende enn å finne fram gamle oppskrifter, men nå har jeg skrevet ned dagens oppskrift, og den kommer vi definitivt til å bruke flere ganger, både til hverdag og fest
grønnkål med quinoa og chilli. Idag er det grønnkål med quinoa og chilli på menyen. Jeg er veldig glad i sterk mat, men visst du ikke ønsker chilli i maten din kan den lett sløyfes
• Rød chilli paste. • Kok opp kokosmelk i en stekepanne sammen med rød chilli paste og soya saus. Her er det bare å smake til hvor sterk du ønsker at sausen skal være, men en lur ide er å bruk teskje når du tar opp i chilli pasten
Finhakk hvitløk, chilli og ingefær, stek dette med smør i en kjele til det blir gyllent. Legg i peanøttsmør, kokkosmelk og chillipaste, la dette koke på svak varme i 5 minutter. 2ss chillipaste. 2 røde chilli
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.