Fish and chips
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg store, melne poteter
  • 800 g filet av torsk eller hyse. Flyndrefilet og hvitting kan også brukes.
  • . 2 l nøytral olje til fritering. F.eks. solsikke- eller druekjerneolje
  • kvernet pepper og havsalt
  • 60 g mel
  • 50 g maisenna
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dl mørkt øl
  • 1/2 dl farris
  • salt og kvernet pepper
  • litt ekstra mel til fisken
  • 1 egg
  • 1 lite fedd hvitløk
  • 1 ts dijonsennep
  • 1/2 ts flaksalt
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 1/2 dl nøytral olje
  • 1 toppet ss kapers
  • 4 cournichons (små sylteagurker) ev. 2 ss hakket sylteagurk
  • 1 liten håndfull bladpersille, estragon og/eller gressløk
  • kvernet pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.