Sil til slutt sausen så får den en fin konsistens. Det er kanskje ikke det man først og fremst forbinder med skikkelig sommer, men oksestek er knallgodt også på sommeren
Jeg passer bare på at sluttmengden av frø blir den samme og så får blandinga bli forskjellig. Dette har vært svært vellykka Bli med å lag ditt eget knekkebrød du også
Strø på kanel. Klippekringle. 75 gr. smør. 4 dl. melk. 1 dl. appelsinjuice. 50 gr. gjær. 1 egg. smalt smør i en kjele, hell i melk og appelsinjuice, rør ut gjæren i lunken væske
Tilslutt har du yoghurten oppi. Kaken kanogså lages sukkerfri, da erstatter du sukkeret med sukrin gold som passer ypperlig i kakebaking, men husk at sukrin er dobbelt så søtt, så da må mengden halveres
Hvis du ønsker mer havsalt og kanelkan du strø dette på toppen nå. Sett så langpannen inn i ovnen igjen med døra på gløtt (ovnen skal fortsatt være av)
Jeg er ikke så veldig glad i kombinasjonen ost og egg sammen, uten at det er brød involvert (noe det ikke er i mitt kosthold verken lavkarbo eller vanlig)
Eller for eksempel reiser på ferie uten å sette surdeigen bort på "kennel". Jeg anbefaler absolutt boken "Enklare brød" av Martin Johanson, som på en pedagogisk måte forklarer hvordan du lager eltefrie brød og surdeigsbrød på en enkel måte
Eller du kan finne den i eboken min sunt snop og snacks som du ogsåkan kjøpe på samme side. og du finner enda en variant i Fra jord til bord 3 i 1 som du kan kjøpe HER
Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken
Dessuten er det ikke like inspirerende å lage middag kun til seg selv. Ubesluttsom som jeg er valgte jeg å lage min egen versjon basert på de ingrediensene jeg synes er best
Fisken er sprø utenpå, og "flaky" inni. Har du ikke det, kan du f. (hvis du skal servere med ris, husk å sette den til kok litt før du begynner med fisken)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.