Gni lammeskankene inn med dette og rull de deretter i litt hvetemel. Smaker godt med litt potetstappe (oppskrift her) og kanskje noen aspargisbønner til
Gni inn lammeskankenemed salt, pepper, chili, timian og mel. Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp
Ha dette over i kjelen med kjøttet. Deilige, møre og velsmakende lammeskanker er en av dem. Stek løk, hvitløk og paprikapulver på middels varme til løken er myk
Brun lammeskankeneog legg de i kjele med laurbærblad, vin, løk, og hvitløk og dekk med vann å la de koke over lav varme i ett par timer til kjøttet løsner
Dekk med et litt fuktig kjøkkenhandkle eller med Plastfilm. Bland mel og salt i en bolle. Oppskriften er fra den Italienske mesterkokken Gennaro Contaldo
Jeg bare elsker tomatbasert mat og i år har det tatt helt av med gryter og supper laget på tomater. Topp med revet parmesan for en ekstra piff eller mozerella hvis dere liker det bedre
Gni inn lammet med salt og pepper. Ha grønnsakene has over i den ildfaste formen med kjøttet. Ha i kraft, vann, rødvin, balsamicoeddik, soyasaus og laurbærblad
Min svigerinne hadde med seg flere kg lammeskanker hjem til nord på påskeferie. Det er fremdeles noen ledige plasser, så det er bare å hive deg med om du har lyst og anledning
Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
Honningglasert lammeskankmedrødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Kjøttet er så mørt at det kan spises med skje, og sausen jeg kokte skankene i smakte så nydelig at den lille resten som ble til overs faktisk ble forsiktig vakuumpakket og fryst ned
Lykke til meditaliensk lasagne – og fine stunder rundt matbordet. Legg først tomatsaus, så lasagneplater, hvit saus og litt revet ost – og slik fortsetter du til de siste lasagneplatene er på plass og husk at du avslutter med hvit saus og revet ost på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.