Dere som har vært på ferie i Hellas og vært innom et av de mange bakeriene her har helt sikkert sett disse i disken, de blir laget og solgt hele året, men så vidt jeg vet er det egentlig julekaker så det er iallefall da jeg lager de
Hvis det er litt størrelse på dem kan de deles i to. (English below)Stifado er vel en av de mest kjente og kjære rettene blant turister som kommer på besøk i løpet av sommeren
-). Hvis du vil kan du sette på grillen de siste minuttene slik at kyllingen blir enda sprøere. Det finnes vel like mange måter å lage dette på som det finnes greske husmødre antar jeg
When it comes to game they usually use wild rabbit (Kouneli) or wild hare (Lagos) and it is normally made as a wine-based stew with lots of onions (shallots)
I am not a big meat-eater but I do love fish, and this together with salmon for example…Mmmmm…. And a little feta cheese on the side is not a bad idea at all…
Bland så mel, melk og egg- rør godt. Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Del med vennene dineTweetE-postSkriv utLik dette. Søker du på scampi på Google, Instagram eller Youtube, vil du få opp tusenvis av sider med Norsk sjøkreps, og ditto med Shrimp scampi
Jeg kjøpte en pakke Troll-laks som faktisk produseres på Engelsviken – blir litt kortreist da. Denne gangen valgte jeg å bruke greske smaker for å henspeile litt på sommer og ferie
Salt og pepre fisken på over- og undersiden. INGREDIENSER / INGREDIENTSLaksefileter, skinn- og benfri / Salmon filets (without skin and bone)Pesto, fra glass eller hjemmelaget / Pesto, from a jar or homemade)Salt og pepper / Salt and pepperGrønnsaker, Salat, Poteter etter smak / Vegetables, Salad, Potatoes of choiceFREMGANGSMÅTE / METHODNorsk
Leave it until cooled and the syrup has soaked the cake completely before cutting it and serving, either on its own or with one of theabove-mentioned suggestions
Marinert svinefilet med wokede honningglaserte grønnsaker, kokos-/tomatsaus og potetmos. I Asia spiser de ikke så mye svinekjøtt, det går mest i kylling og lam, men av og til står svin på menyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.