"Stifado" - Gresk Kjøtt- og Løkgryte med Ovnsbakte Poteter / "Stifado" - Greek Beef & Onion Stew with Ovenbaked Potatoes
Kakemilla
Kakemilla
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg oksekjøtt
  • / 800 - 1 kg
  • 4 ss olivenolje
  • 3-4 store løk
  • . 3 ts salt
  • . 3 teaspoons salt
  • . 1-2 ts pepper
  • . 1-2 teaspoon pepper
  • 1 ts sukker
  • / 1 ts sugar
  • 3 fedd hvitløk
  • / 3 cl
  • 1 boks tomater
  • 2 dl rødvin
  • 200 ml red wine
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1-2 laurbærblad
  • 1 stor eller
  • 1 big or
  • 0,5 ts allehånde
  • 0,5 teaspoon allspice
  • 1 liten boks tomatpure
  • 750 g småløk
  • . 1 liter kjøttkraft
  • 1 kjøttbuljongterning
  • 8 - 10 poteter
  • / 8 - 10 potatoes
  • 3 dl god olivenolje
  • 2 dl hvitvin
  • 200 ml white wine
  • 2 ts sennep
  • 2 teaspoons mustard
  • Salt og pepper
  • Oregano
  • . 2 dl
  • 4 cm store.
  • . 1,5 l vann
  • 1 liter
  • 30 minutes in

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.