Bre lemoncurd over marengsbunnen. Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder. Visp eggehvitene til hardt skum i en helt ren bolle
Tilsett sukkeret og pisk godt. Pavlova er ganske enkelt å lage, men man må passe på å ikke piske den for mye eller for lite, og at man steker den passe lenge
Varm kremfløten til like under kokepunktet og hell den over sjokoladen. Du kan også bruke melkesjokolade eller hvit sjokolade hvis du vil ha den søtere
Skiv hele jorbær, og press de litt til side (blir fine på skrå). Pisk eggehvitene stive og tilsett sukkeret litt etter litt under pisking til sukkeret blandes inn godt
Bruk en kjøkkenmaskin eller en håndmikser og pisk eggehvitene mens du tilsetter hvitvinseddiken, så tilsetter du sukker/maizenna litt etter litt mens maskinen går for fullt
Disse pavlova redene regelrett smelter i munnen, det er sprøtt på utsiden, seigt og marshmellows lignende på innsiden toppet med nydelig karamell og frukt så er dette en innertier å servere til gjeseter, eller å lage til lørdagskosen
La marengsbunnen stå og bli kald i ovnen. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.