wpa>div { margin-top. I godt selskap av min svigerinne har jeg endelig laget egne knekkebrødutenmel. Aller best liker jeg knekkebrød som ikke er helt harde, ikke for myke altså
Jeg lager de ganske så ofte så har sluttet å måle opp- men det blir ca sånn her. Etter ca 10-15 min så tar du ut brettet og bruker en pizzaskjærer og lager passe store ruter
Rør sammen alle ingrediender, utenom havsaltet, i en bolle. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 plate = 18 knekkebrød. -Julia- 1 time og. 18 knekkebrød
Kan også legge et bakepapir eller aluminiumsfolie på toppen. Hjemmelagdeknekkebrød må nesten være det beste som finnes, og idag er de toppet med gresskarkjerner som ble ekstra godt
Du kan tilsette eller bytte ut en ingrediens med finhakkede nøtter eller kokos. Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett
Det påstås at disse små frøene skal gi oss superenergi - så får vi se da hvor spreke vi blir. De ferdige avkjølte knekkebrødene oppevares i tett boks eller glass
Knekkebrød er så kjempegodt, og er supert både til frokost, lunsj og til kveldsmat. Disse knekkebrødene er med chiafrø som gjør de ekstra sunne og gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.