) Snart er det tilbake til kreativ mat og til og med bedre kamera. Selv om jeg ikke kan pise alt lager jeg jo fortsatt noe godt til familien både titt og ofte
disse blir ogsåsupergode med litt smakstilsetning som f. Jeg har laget knekkebrød i flere år, men begynner å gå lei av at alt bare skal være frø og uten den crispy konsistensen knekkebrød skal ha
Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Disse vaflene er laget glutenfri og i en sunnere utgave. Desserter, Is og Bakverk. Jeg har løpt forbi de x antall ganger i skogen uten å i det hele tatt smake på de
Enkle godeknekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
I dag er det den internasjonale vaffeldagen, og da må nesten denne oppskriften deles. Bland maisstivelse, mel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle
at de er fulle av deilig sjokolade, at jeg kan servere de til folk med både cøliaki og laktoseintoleranse, at de er så sykt enkle å lage, at de er så seige oggode, men fortsatt sprø og fine i kanten, at jeg kan lage de selv om jeg ikke har verken melk eller smør i kjøleskapet eller at de bare er så fantastisk gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.