Potetmos med ramsløk og parmesan er flott følge til nærmest all middagsmat og er gjort i en fei. Ramsløken gir en mild smak av hvitløk og gir mosen et fantastisk løft
Tilsett kalkunrestene når soppen og løken er stekt. Jeg brukte creme fraiche i middagen på bildet over, men du kan også bruke fløte eller til og med en melkeskvett
når de er ferdig kokt, heller du av vannet og moser potetene og hvitløken. 800g poteter ca 2 dl melk 3 ss smør 2 fedd hvitløk 50g permesan litt salt og pepper
Mange nyter kalkun på nyttårsaften og mange sliter med at den blir tørr. Det har vært et fint år, og nå gjenstår bare nyttårsfeiringen før vi starter med blanke ark og nye muligheter
Dette er lenge siden jeg lagde, har bare ikke rotet meg til å legge det ut på bloggen før nå. Båtpotetene vasker jeg og deler i båter, vender i salt (gjerne grovt salt) og olje i en ildfast form
Kalkun-, purre- og mais-suppe. Helstekt kalkun med ovnsbakte rotgrønnsaker. Denne potetmosen er smakfull, silkemyk og god og et perfekt tilbehør til kjøtt eller fisk
Jeg bare mixer og trikser litt med krydder oppi også smører det over kalkunen, yummi. Er så mye godt og gøy man kan finne på fordi om man må spise sunt
Sett løk og gulrot i en stor panne med kalkun halsen (valgfritt). Varme i en panne til rykende varm, legg deretter til saft fra Tyrkia og krydre etter smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.