Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den. #lavkarbo #mat #hjemmelaget #middag #godmat #kylling #grønnsaker #lchf #kosthold
Tørk kyllingenmed husholdningspapir. Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Legg poteter, gulrøtter, purre og stangselleri i en stor ildfast form. Krydre kotelettene godt med salt og pepper og stek dem raskt i en stekepanne i litt nøytral olje, på god varme
- 300 g laksefilet- salt og pepper(- 1/2 lime eller sitron)- 5 - 6 poteter- 2 dl fløte- 2 dl melk- hvitløkspulver- salt og pepper- revet ostBle du fristet
Legg kyllingenmed ryggen opp ned i formen slik at den pakkes rundt løken og sitronen. Du sitter nå igjen med minimalt med ben, bare vinge- og lårbenene og resten av filletene
Slå av vannet og skyll med kaldt vann. Legg dem sammen med blomkålen. Har du grønnsaker i kjøleskapet som du ikke helt vet hva du skal bruke til kan du f
Kyllingbitene krydrer jeg med litt salt og pepper og steker i en wokpanne sammen med litt rapsolje. Når kyllingbitene er ferdige, legger jeg de til side og steker paprika, squash og har i brokkoli og gulerøttene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.