I helgen puslet jeg med et kakeprosjekt som jeg tenker å prøve å få til til et bryllup i september. Til dette prosjektet trenger jeg tre veldig tynne sjokoladekakebunner
Dette er kjempegodt, dessuten ganske så sunt. Vi har tidligereservert disse med kjøttdeig, men i dag kjøpte vi vegetarkjøttdeig for å se hvordan det ble
********Ingredienser. 1 liter varmt vann. 2 ss sukker. 50 gram fersk gjær. 1 ts bakepulver. 812 gram grov melmix Toro ( 2 pakker ). 1) Bland sammen vann, kefir våtgjæren, salt og sukker i en bolle. 4) Fordel deigen i 3 bakepapir kledde brødformer på 1,5 liter med en stor skje. 6) Stekes fra kald ovn 175 grader varmluft, nederste rille, ca 50 minutter. 1 liter varmt vann
Ingredienser. Fersk Rosmarin. Hell over sitronblandingen. Håper det smaker. ) Ingredienser. Fersk Rosmarin. 2 stk kyllingfileter. Stek midt i ovnen på 200 grader i 10 min. Hakk opp resten av grønnsakene og hell dem over kyllingen og la det hele stå 15 min til. 2 stk kyllingfileter
Middagen i dag var grådig enkel, og kunne gått raskere hadde det ikke vært for at jeg absolutt hadde bestemt meg for at jeg ville teste ut min nye ISI Whip, eller espuma flaske, eller kremsprøyte eller kall det hva du vil, fin fin er den uansett
Med litt ekstra tid i ferien blir det også ekstra tid til å spekulere i mat. Tror jeg har lagt ut en lignende oppskrift tidligere, men denne er spica opp en god del og ikke minst fått godt følge av ferskeurter fra egen kjøkkenhage
I år har vi hatt en god kirsebærhøst – faktisk det eneste vi har hatt noen høst av i det hele tatt, siden morellene var ribba da vi kom fra ferie, og all ripsen ble tatt av fuglene i natt
Innholdet skal balansere i sødme, syrlighet og konsistens. Det perfekte eksempel er cæsarsalat med kylling, et smakfullt og herligsommermåltid som kombinerer det salte, syrlige, søte, det sprø og det myke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.